• Haber Başlık : 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
  • Haber Konu : 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
  • Haber Tarih : 23.11.2016
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır dedi.

Başkan Sarı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Türkiye nin, öğretmenleri sayesinden geleceğindeki hedeflere ulaşmada en ufak bir şüphesi bulunmadığına dikkat çeken Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, şunları ifade etti:

Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir. Tüm meslek grupları sizlerin elinde şekillenmektedir. Özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren değerli öğretmenler, sizlerin varlığıyla gelecekten en ufak kaygımız ve endişemiz yoktur. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, öğretmenlerin söz konusu kutsal görevini yerine getirirken belediyenin de eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.