• Haber Başlık : Ak Parti Mamak ilçe teşkilatı Suriyeli mültecilere yardım ve Altınözü Belediyesine ziyaretlerde bulundu.
  • Haber Konu : Ak Parti Mamak ilçe teşkilatı Suriyeli mültecilere yardım ve Altınözü Belediyesine ziyaretlerde bulundu.
  • Haber Tarih : 10.01.2017
Ak Parti Mamak ilçe teşkilatı Suriyeli mültecilere yardım ve Altınözü Belediyesine ziyaretlerde bulundu. Suriyeli mültecilere ulaştırılmak üzere 1 tır dolusu yardım malzemesiyle birlikte gelen Mamak Ak Parti ilçe teşkilatı yardımlarını Altınözü kaymakamlığına teslim edip ardından Altınözü belediyesine ziyarette bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı konuşmasında Öncelikle Ak Parti Mamak ilçe Teşkilatımıza bu nazik ziyaretleri ve Suriyeli vatandaşlarımıza yaptıkları yardım için çok teşekkür ediyorum. Kendilerine Altınözü müze hoş geldiniz diyorum. İlçemiz Altınözü tarihi ve kültürel değerleri ile her gün birbirinden değerli misafirleri ağırlıyor. Bizlerde siz değerli misafirlerimizin ilçemizi ziyaretinden ve tarihi, kültürel değerlerimizin her gün yeni kişilere ulaşmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Ak Parti Mamak İlçe teşkilatımıza ilçemize ve belediyemize yapmış oldukları bu nazik ziyaret için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum dedi.