• Haber Başlık : ALTINÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI RIFAT SARI, NEVRUZ BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI.
  • Haber Konu : ALTINÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI RIFAT SARI, NEVRUZ BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI.
  • Haber Tarih : 21.03.2017
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Nevruz Bayramıdolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yayımladığı mesajında, Nevruzun geçmişten günümüze kadar barış içinde kutlanıldığını ve bundan sonra da, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağını aktardı. Mesajında Nevruzun birlik ve beraberliğimize vesile olması temennisini ileten Belediye Başkanı Rıfat Sarı, şunları kaydetti. Nevruz aslında, bereketin simgesi, doğanın yeni bir enerjiyle uyanışı, yüreklerimizin yeni umutlarla dolup taştığı ve yeni bir baharın müjdecisidir. Yeni güzel yolculukların da başlangıcı olan bu anlamlı günü, bireysel ve toplumsal sevgi, saygı, hoşgörü, birlik beraberlik ve dayanışma içinde kutlamamız gerekir. Orta Asya dan Anadolu ya bu güzel coğrafyada yaşayan toplulukların ortak kültür ve geleneğinin bir parçası ve baharın müjdeleyicisi olan Nevruz, milletimizin sevgi ve saygı içerisinde yaşama isteğini müjdeleyen bir gündür. 21 Mart günü geçmişten günümüze, bayram havasında birlik ve beraberlik içinde kutlanmıştır. Bu anlamlı günü, bireysel ve toplumsal sevgi, saygı, hoşgörü, birlik beraberlik ve dayanışma içinde milletimizin sonsuza dek kutlayabilmesini temenni ediyorum. Hemşehrilerimizle birlikte, doğa ve tarihle iç içe yıllardır yaşadığımız bu topraklarda baharın gelişini kardeşlik duyguları içinde karşılamaktan mutluluk duyuyorum. Bu güzel bahar mevsiminin başlangıcı olan Nevruzun beraberinde tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirmesi yönündeki dileklerimle Nevruz Bayramımız kutlu olsun.