• Haber Başlık : Başkan Sarı dan Eğitime Tam Destek
  • Haber Konu : Başkan Sarı dan Eğitime Tam Destek
  • Haber Tarih : 17.11.2016
Başkan Sarı dan Eğitime Tam Destek Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Halk Eğitim Merkezi tarafından ücretsiz açılan YGS ve LYS sınavlarına hazırlık kurslarında eğitim gören öğrencilere ilave kaynak kitap dağıttı. Altınözü Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Halk Eğitim Müdürü Eren Bayırlı kitapları dağıtmak üzere Sultan Abdulhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nde açılan kursları ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi. Altınözü belediyesinin yapmış olduğu çalışma ile Halk Eğitim Merkezi tarafından ücretsiz açılan YGS ve LYS sınavlarına hazırlık kurslarında eğitim gören öğrencilerimize yönelik yetiştirici ve tamamlayıcı olarak verilen kurslarımızda kullanmak amacıyla döküman ve kaynak kitapları Altınözü belediye başkanımız Rıfat Sarı tarafından karşılanmıştır. Gençlere yapılan yatırımların öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Halk Eğitim merkezimizde üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek veriyoruz. Çocuklarımızın daha iyi ortamlarda eğitim görmesi için ilçemizdeki tüm devlet okullarının fiziki durumlarını daha iyi hale getiriyoruz. Altınözü nde de tüm öğrencilerimize ücretsiz eğitim desteğinin yanında kitapları da ücretsiz olarak veriyoruz” dedi.