• Haber Başlık : Başkan Sarı, Emniyet Amirliğine Ziyarete bulundu
  • Haber Konu : Başkan Sarı, Emniyet Amirliğine Ziyarete bulundu
  • Haber Tarih : 15.12.2016
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve STK başkanları Altınözü İlçe Emniyet Amirliği ni ziyarette bulundu. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve STK başkanları ile birlikte İlçe Emniyet Amiri Bayram Şenol ve Görevli Polisleri ziyaret ederek geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerinde bulundu. Başkan Sarı, ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul daki terör saldırısında şehit olan polis ve sivil vatandaşların ülke genelinde büyük bir üzüntüye yol açtığını belirtti. Terör saldırısını lanetlediğini ifade eden Belediye Başkanı Rıfat Sarı, şunları söyledi: Terörün alçak yüzünü bir kez daha gördük. Hepimizin yüreği yandı. Mübarek Mevlit Kandili öncesinde İstanbul da şehit düşen sivil vatandaşlarımıza ve kahraman polislerimize Allah tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz. Biliyorsunuz, ülkemiz yurtiçi ve yurtdışı kaynaklı terör saldırılarına karşı, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir mücadele veriyor. Zira ülkemizin, birliğimizin ve huzurumuzun hedef alındığı kirli bir oyun oynanıyor. Teröre destek veren ve bu saldırıları gerçekleştirenler amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Millet olarak çok önemli badirelerden geçiyoruz. Fakat inanç, iman, vatan ve millet sevgisiyle bu badireleri atlatacağız. 15 Temmuz da denediler olmadı. Hain terör saldırıları ile amaçlarına hiç ulaşamayacaklar çünkü bu milletin birlik ve beraberliği, dik duruşu bunlara gereken cevabı vermektedir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine hedef alan terörü, destekleyenleri ve terörü fırsat bilenleri lanetliyorum Altınözü İlçe Emniyet Amiri Bayram Şenol ise Belediye Başkanı Rıfat Sarı nın iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de hep yanlarında olduğunu ifade ederek, ziyaretten dolayı kendisine teşekkür etti.