• Haber Başlık : BAŞKANDAN BELEDİYE KADIN PERSONELİNE KUTLAMA
  • Haber Konu : BAŞKANDAN BELEDİYE KADIN PERSONELİNE KUTLAMA
  • Haber Tarih : 09.03.2017
BAŞKANDAN BELEDİYE KADIN PERSONELİNE KUTLAMA Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan kadın personeli kutladı Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan kadın personeli kutladı. Başkan Bayram belediyede çalışan tüm kadınları tek tek kutlarken çiçek ve şal armağan etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan tüm kadın personeli kutladı. Başkan Sarı makamında kadın personele çiçek takdim etti. Tek tek tüm personelle ilgilenen Başkan Rıfat Sarı ayrıca şal da bayan personele hediye etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nün önemine dikkat çeken Başkan Sarı Her toplumda olduğu gibi kadının Türk toplumunda da önemli bir yeri vardır. Kadın, anne olarak aile ve toplum arasında bir köprü görevi görür. Kadının toplumdaki yeri ve görevleri derken önce onun bir fert olarak gerekli kişiliği kazanmasını, sonra da aile içinde ve toplumun içinde gerekli yeri alması düşünülmelidir dedi.