• Haber Başlık : Sarı dan Anlamlı Paskalya Mesajı
  • Haber Konu : Sarı dan Anlamlı Paskalya Mesajı
  • Haber Tarih : 13.04.2017
Sarı dan Anlamlı Paskalya Mesajı Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hıristiyan aleminin Paskalya Bayramını kutladı. Ulusal birliktelik ve hoşgörüye ihtiyaç duyulan günümüze dikkat çeken Rıfat Sarı kutlama mesajında şöyle dedi: Binlerce yıldır Anadolu topraklarında yaşayan farklı dini inanışlara sahip insanlarımız ülkemiz mozaiğinde yer alarak kültürümüzün güzelliklerini oluşturmada katkıda bulunmuşlardır. Tarihimizden gelen bu birliktelikler sonsuz bir hoşgörü ile diğer tüm ülkelere örnek teşkil edecek şekilde Türkiye Cumhuriyeti nin doğuşu ve gelişmesinde de yer bulmuştur. Ulusal birlikteliğe ve sağduyuya ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bunun önemi daha da iyi anlaşılmaktadır. Bizlere ne mutlu ki yaşadığımız şehir Altınözü nde de bu mozaiği ve güzelliklerini en güzel şekilde yaşama imkanı bulmaktayız. Bu bağlamda tüm Hıristiyan vatandaşlarımızın Paskalya Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgilerimi sunuyorum.