• Haber Başlık : Zabıta Denetimleri Devam Ediyor
  • Haber Konu : Zabıta Denetimleri Devam Ediyor
  • Haber Tarih : 27.12.2016
Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü İlçede faaliyet gösteren fırın, pastane kasap ve lokantaların aylık gıda ve hijyen denetimlerini gerçekleştirdi. Altınözü Belediyesi, halka daha sağlıklı, güvenilir, hijyenik ortamlarda hizmet verilmesi ve satışı yapılan ürünlerin tarihinin geçmiş olmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Altınözü Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede, gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerini tek tek denetleyerek ürünleri inceledi. Denetimlerle ilgili açıklama yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı şunları söyledi: Belediyemiz zabıta ekipleri, gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerini denetledi. Amacımız huzur ve güven ortamının olduğu bir Altınözü nde, esnaf ve halkımızın iç içe güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak. Zabıta ekiplerimiz düzenli bir şekilde denetimlerini sürdürüyor. Ekiplerimiz kasaplarımızda hijyen ve et ürünlerinin saklanma konusunda kontrollerini, reyonlardaki ürünlerin muhafaza, satış koşulları kontrol ediyor. Bununla birlikte fırınlar ve unlu mamül satan iş yerlerinin gramaj ve hijyen kontrolleri yapıyoruz. Ekiplerimiz iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, hijyen, gıda maddelerinin saklama koşulları ve çalışan personellerin kılık kıyafetinden iş elbiselerinin uygunluğuna kadar bir çok hususu denetledi. Zabıta ekiplerimiz eksiklikleri tespit edilen işletme sahiplerine gerekli uyarıları yaptı. Başkan Rıfat Sarı; ilçede denetimlerin kanunlar çerçevesinde devam edeceğini belirtti.