Yoklamanın yapılmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. İlk gündem maddesi olan 2018 mali yılı gelir tarifesine ilişkin komisyon raporu ile ikinci gündem maddesi olan 2017 yılında çalıştırılan tam ve kısmi zamanlı çalıştırılan sözleşmeli personelin tekrar çalıştırılması maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Üçüncü gündem maddesi olan Tokaçlı Mahallesi'nde bulunan 156 ada 12 numaralı parselin Tokaçlı Rum Ortodoks Kilisesi Vakfına devredilmesi ile ilgili madde ve 4. madde olan Yenişehir Mahallesi'nde bulunan 33 ada, 1 ve 4 parseller ile ilgili madde imar komisyonuna havale edildi. Son olarak bir sonraki meclis toplantısının önümüzdeki ay 03.01.2018 Çarşamba günü yapılması kararlaştırıldı.Altınözü Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı Altınözü Belediyesi Meclis salonunda Belediye Başkanı Rıfat Sarı başkanlığında gerçekleştirildi.
Yoklamanın yapılmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. İlk gündem maddesi olan 2018 mali yılı gelir tarifesine ilişkin komisyon raporu ile ikinci gündem maddesi olan 2017 yılında çalıştırılan tam ve kısmi zamanlı çalıştırılan sözleşmeli personelin tekrar çalıştırılması maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Üçüncü gündem maddesi olan Tokaçlı Mahallesi'nde bulunan 156 ada 12 numaralı parselin Tokaçlı Rum Ortodoks Kilisesi Vakfına devredilmesi ile ilgili madde ve 4. madde olan Yenişehir Mahallesi'nde bulunan 33 ada, 1 ve 4 parseller ile ilgili madde imar komisyonuna havale edildi. Son olarak bir sonraki meclis toplantısının önümüzdeki ay 03.01.2018 Çarşamba günü yapılması kararlaştırıldı.

Oluşturulma Tarihi : 06.12.2017