48 MAHALLEDE DEZENFEKTEN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 48 Mahalle muhtarlarıyla koordineli bri şekilde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Altınözü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından  korona virüs tedbirleri kapsamında Altınözü ilçesine bağlı 48 Mahallede rutin bir şekilde dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Altınözü Belediye başkanı Rıfat Sarı'nın talimatları doğrultusunda ekipler Mahalle muhtarları ile görüşüp ilaçlama saatleri ve uygulama noktları konusunda bilgilendiriyorlar.

Mahalle sakinleri Altınözü Belediyesi'ne çalışmalar için teşekkür ederken Belediye Başkanı Rıfat Sarı'da da korona virüs salgınına karşı her türlü önlem ve tedbirlerin artarak devam edeceğini ifade ederek vatandaşlardan zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamalarını istedi.

Oluşturulma Tarihi : 08.04.2020