Küçük öğrenciler Başkan Sarı’yı  ziyaret etti

Atatürk İlkokulu öğrencileri ilköğretim haftası etkinlikleri kapsamında Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı makamında ziyaret etti. Eğitim ve öğretime büyük destek veren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı minik öğrencileri makamında ağırlayıp sohbet etti. Tek tek başkan amcalarının ellerinden öpen öğrenciler kendilerini tanıttıktan sonra beraberinde getirdikleri çiçeği Başkan Sarı’ya takdim ettiler.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının açılış haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya eğitime verdiği büyük destekten dolayı teşekkür etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek uzun uzun sohbet eden Başkan Sarı, eğitime verdikleri desteğin aralıksız olarak devam edeceğini söyleyerek yeni eğitim yılında öğrencilere başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi : 25.09.2017