MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz tarafından Hacıpaşa Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan kısımların asfaltlama çalışmalarına başlandı.

detaylar için tıklayın

Altınözü Belediyesi ,ilçede bir ilki gerçekleştireceği Çok amaçlı Konferans Salonu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

detaylar için tıklayın

Altınözü Belediyesi ,15 Temmuz Milli İrade Parkı'nda Zeytin Park ve Kafeterya çalışmaları devam ediyor.

detaylar için tıklayın

Altınözü Belediyesi tarafından yapılmakta ,İlçenin bir çok Kültürel ve sanatsal ihtiyacını karşılayacak olan Kültür Evi projesi çalışmaları devam...

detaylar için tıklayın

Altınözü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenişehir Mahallesi Ana yolunun çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

detaylar için tıklayın

Yolağzı - Keskincik ve Alakent - Toprakhisar Mahalleleri arasına beton asfalt çalışması doğrultusunda çalışmalara başlanıyor